Wij verbinden jou met de beste opdrachtgevers

Als freelancer kun je niet zonder betrouwbare opdrachtgevers. Toch besteed je het liefst zo min mogelijk tijd aan het vinden hiervan. En dat is begrijpelijk, want opdrachten scoren kost veel tijd en levert in eerste instantie geen omzet op.

 

Bluelance beschikt over een database van freelancers en opdrachtgevers waar ook jij onderdeel van kunt uitmaken. Wanneer je in onze database staat, benaderen we je regelmatig met leuke en uitdagende opdrachten in de creatieve sector of de IT.  Bij Bluelance hebben we een groot netwerk aan ambitieuze klanten die samen met freelancers het maximale resultaat willen behalen.

 

Bij Bluelance houden we rekening met je wensen en voorkeuren en zoeken we alleen opdrachtgevers die écht bij je passen. Zo weet je zeker dat je niet alleen een goede omzet draait, maar ook plezier hebt in je werk. Mis deze kans dus niet en meld je aan voor onze database!

Kosteloos

Jezelf aanmelden voor de database en onderdeel worden van de community is kosteloos.

Geen verplichtingen

Je bent niet verplicht om samenwerkingen aan te gaan als je bent ingeschreven in de database.

Passende opdrachten

Dankzij de database van Bluelance werk je met opdrachtgevers die perfect bij je passen.

Reviews

Dit zeggen freelancers...

Ambitieuze freelancers plaatsen bij de leukste opdrachtgevers is onze zorg. Dit zeggen een aantal freelance talenten over Bluelance...

Tessa Huttema
Freelance fotografe

Ik ben als fotograaf regelmatig op pad voor opdrachtgevers die via Bluelance bij mij terecht komen. Het is erg fijn samen werken!

Arie Vogelaar
Freelance copywriter

Als freelancer ben ik regelmatig op zoek naar opdrachtgevers voor de lange termijn. Bluelance weet in zo'n geval de juiste match voor mij te vinden. Dat levert mij als freelancer mooie nieuwe opdrachten en omzet op!

Meer weten? Lees de meest gestelde vragen, neem contact met ons op of bekijk onze socials!

Contact

© 2022 Bluelance. Alle rechten voorbehouden