Over ons

Samenwerken met freelancers

op een nieuwe manier

Maak kennis met ons

Bedrijven laten veel omzet liggen door de verkeerde freelancers te werven voor hun organisatie. Om hier een oplossing voor te bieden, richtte Selim Tuncyurek in 2020 het recruitmentbedrijf Bluelance op. Dankzij een unieke manier van werving en selectie maakt Bluelance telkens weer het verschil voor hun klanten.

 

Recruitment en marketing zijn twee woorden waar we enorm veel energie van krijgen. Samen met jou ontdekken we waar je groeikansen liggen en hoe een flexibele schil aan arbeidskrachten je daarbij kan helpen. Of het nu gaat om één interimmer of een dreamteam aan freelancers: Bluelance staat voor je klaar.

 

Bluelance staat voor een persoonlijke, doelgerichte aanpak waarbij het bouwen van duurzame relaties centraal staat. Benieuwd wat wij als strategisch recruitmentpartner voor je kunnen betekenen? Laat hieronder je wensen achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op!

 

Bluelance home
Reviews

Dit zeggen anderen...

Ambitieuze bedrijven helpen groeien is het liefst wat we de hele dag doen. Inmiddels heeft Bluelance vele mooie bedrijven voorzien van de ideale kandidaten.

Erik Kraaijeveld
Mede-eigenaar MKB Result

We waren op zoek naar goede copywriters. Dat is een lastige klus en dus hebben we Bluelance ingeschakeld. Daarbij zijn we positief verrast door de professionele en persoonlijke aanpak. De freelancers waren goed gescreend waardoor we zorgeloos aan de slag konden. Kortom, bedankt voor jullie inzet!

Arie Vogelaar
Freelance copywriter

Als freelancer ben ik regelmatig op zoek naar opdrachtgevers voor de lange termijn. Bluelance weet in zo'n geval de juiste match voor mij te vinden. Dat levert mij als freelancer mooie nieuwe opdrachten en omzet op!

Zafer Unlu
Zulu Solutions

Selim heeft fantastisch werk verricht in proces van het vinden van de juiste klant voor mijn webdesign bedrijf. Leuke en prettige samenwerking achter de rug, zeer zeker aan te raden voor zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers. Blijf zo doorgaan!

Klanten beoordelen ons met een 5/5 op Google! Daar zijn we best trots op!

  Waarom samenwerken met Bluelance?

  Out of the box aanpak

  Selim, Bluelance

  Door zelf op zoek te gaan naar de juiste freelancers, ben je veel kostbare tijd kwijt. Bovendien laten veel ondernemers omzet liggen door samen te werken met freelancers die niet helemaal binnen het team passen. Je wil toch liever bezig zijn met je core taken en de recruitment uitbesteden bij specialisten?

   

  En je investering? Die verdien je dubbel en dwars terug! Wil je weten hoe dat zit? Laat direct je gegevens achter voor een kennismakingsgesprek!

  Groei

  Sta je op het punt om door te groeien, maar beschik je niet over de juiste talenten? De experts van Bluelance staan altijd voor je klaar!

  Maatwerk

  Elk vraagstuk heeft een andere aanpak nodig. Daarom leveren wij maatwerkoplossingen voor zo veel mogelijk rendement!

  Meer weten? Lees de meest gestelde vragen, neem contact met ons op of bekijk onze socials!

  Contact

  © 2022 Bluelance. Alle rechten voorbehouden