Over ons

Samenwerken met freelancers

op een nieuwe manier

Maak kennis met ons

“Waarom is het zo lastig om freelancers te werven en te managen? Dat moet toch anders kunnen?” En zo begon het: eigenaar Selim richtte in 2020 Bluelance op met als missie: bedrijven snel verbinden met de meest ambitieuze vakspecialisten die next level betrokken zijn bij de opdracht en hen daar in te begeleiden. 

 

Dit wordt gecombineerd met ondersteuning voor freelancers en een leuke community om hen te helpen hun carrière naar een hoger niveau te tillen. Dit is wat ons het gelukkigst maakt ❤️.

 

Hierdoor biedt Bluelance het perfecte recept voor ambitieuze bedrijven die willen samenwerken met specialisten die het beste bij hen passen en zich voor de volle 100% inzetten.

 

Onze freelancers zijn gevestigd door het hele land en leveren keer op keer een WOW-effect. Ontdek het zelf!”

Bluelance home
Reviews

Dit zeggen anderen...

Ambitieuze bedrijven helpen groeien is het liefst wat we de hele dag doen. Inmiddels heeft Bluelance vele mooie bedrijven voorzien van de ideale kandidaten.

Erik Kraaijeveld
Mede-eigenaar MKB Result

We waren op zoek naar goede copywriters. Dat is een lastige klus en dus hebben we Bluelance ingeschakeld. Daarbij zijn we positief verrast door de professionele en persoonlijke aanpak. De freelancers waren goed gescreend waardoor we zorgeloos aan de slag konden. Kortom, bedankt voor jullie inzet!

Arie Vogelaar
Freelance copywriter

Als freelancer ben ik regelmatig op zoek naar opdrachtgevers voor de lange termijn. Bluelance weet in zo'n geval de juiste match voor mij te vinden. Dat levert mij als freelancer mooie nieuwe opdrachten en omzet op!

Zafer Unlu
Zulu Solutions

Selim heeft fantastisch werk verricht in proces van het vinden van de juiste klant voor mijn webdesign bedrijf. Leuke en prettige samenwerking achter de rug, zeer zeker aan te raden voor zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers. Blijf zo doorgaan!

Klanten beoordelen ons met een 5/5 op Google! Daar zijn we best trots op!

  Waarom samenwerken met Bluelance?

  Out of the box aanpak

  Selim, Bluelance

  Door zelf op zoek te gaan naar de juiste freelancers, ben je veel kostbare tijd kwijt. Bovendien laten veel ondernemers omzet liggen door samen te werken met freelancers die niet helemaal binnen het team passen. Je wil toch liever bezig zijn met je core taken en de recruitment uitbesteden bij specialisten?

   

  En je investering? Die verdien je dubbel en dwars terug! Wil je weten hoe dat zit? Laat direct je gegevens achter voor een kennismakingsgesprek!

  Groei

  Sta je op het punt om door te groeien, maar beschik je niet over de juiste talenten? De experts van Bluelance staan altijd voor je klaar!

  Maatwerk

  Elk vraagstuk heeft een andere aanpak nodig. Daarom leveren wij maatwerkoplossingen voor zo veel mogelijk rendement!

  Meer weten? Lees de meest gestelde vragen, neem contact met ons op of bekijk onze socials!

  Contact

  © 2022 Bluelance. Alle rechten voorbehouden