Over ons

Over ons

Duik in de inspirerende visie, missie en het fascinerende ontstaansverhaal van Bluelance. Heel cliché, maar wel waar... dit is het platform door en voor freelancers 😎

3B8A4690

Hi freelancer, maak kennis met ons 😎

Haal zelfverzekerd betere opdrachten binnen met veel meer kennis.

Tijdens het freelancen liep Selim, net als vele andere freelancers, tegen een groot probleem aan: het gebrek aan middelen om nieuwe kennis op te doen. Dat was enorm frustrerend, vooral omdat er geen toegang is tot dure incompany trainingen zoals werknemers in dienstverband hebben. Maar dat moest veranderen! Zo ontstond het platform, dat freelancers de middelen biedt om de beste versie van zichzelf te worden. Met hoogwaardige cursussen, boeiende artikelen, inspirerende masterclasses en evenementen is dit dé plek voor freelancers die hun kennis willen vergroten. Laten we samen een impact creëren!

De missie en visie

van het platform

Als freelancer staan we vaak alleen in onze ontwikkeling. Geen dure incompany trainingen, geen opleidingsbudgetten en geen gratis coaches zoals mensen in loondienst wel hebben. En dat terwijl we juist worden ingehuurd vanwege onze expertise. Het is tijd voor verandering.

In dat besef ontstond de droom van Selim, de oprichter van Bluelance: kwalitatieve kennis toegankelijk maken voor freelancers zoals jij. Daarom is onze missie om freelancers de middelen en mogelijkheden te bieden om de allerbeste versie van jezelf te worden. Via boeiende artikelen, inspirerende cursussen, waardevolle trainingen en interactieve kennisevenementen versterken we niet alleen jouw positie op de arbeidsmarkt, maar vergroten we ook jouw impact.

Samen zetten we de stap naar een nieuwe realiteit, waarin freelancers zoals jij alle kansen krijgen om te groeien en een blijvende indruk achter te laten. Doe mee met Bluelance en ontdek jouw kracht. De toekomst is aan jou, en wij zijn er om je te begeleiden op jouw reis naar succes.

Wij maken het leven van freelancers makkelijker.

Dagelijks werken wij keihard aan een betere freelance markt. Ontdek hoe wij dat doen. 

Strenge kwaliteitseisen

Door strenge kwaliteitseisen te hanteren en de cursussen zelf ook te volgen, garanderen wij enkel kwalitatieve cursussen.

To the point

Jouw tijd als freelancer is waardevol. Hierom stimuleren wij onze instructeurs om korte en krachtige trainingen te ontwikkelen.

Community

Naast kwalitatieve cursussen, hebben we een community waarin we relevante opdrachten en nog meer kennis met elkaar delen.

Feedback

Freelancers krijgen helaas veel te weinig feedback. Op dit platform krijg je constructieve feedback op je "huiswerk" om nog meer te leren!

Start met leren

Word de beste versie van jezelf. Start vandaag met het leren van nieuwe skills.