Lesgeven op Bluelance

Jouw cursussen op ons platform

Inspireer andere freelancers met waardevolle kennis en genereer extra inkomsten op de automatische piloot

De voordelen:

Boost jouw bereik

Door jouw cursus op ons platform aan te bieden, vergroot je automatisch jouw bereik. Wij doen de marketing, zodat jij je focussen op wat je het beste doet: het aanbieden van een geweldige cursuservaring voor jouw deelnemers.

Community

Als cursusmaker maak je deel uit van een inspirerende community van ambitieuze freelancers die elkaar helpen en ondersteunen bij het groeien en ontwikkelen van hun carrière. Daarnaast krijg je ook toegang tot toffe events.

Inkomsten

Verdien een passief inkomen op ons platform door de verkoop van jouw cursussen. Wij promoten jouw cursussen, handelen de bestellingen af, bieden een uitstekende klantenservice en betalen jouw netjes op tijd. Ideaal, toch?

Dit zeggen instructeurs op het platform

Reviews van enkele trotse instructeurs op ons platform.

Stappenplan

Het businessmodel

Bij Bluelance vinden we eerlijke beloning voor instructeurs super belangrijk. Daarom krijgen instructeurs maar liefst 70% per verkoop via ons platform. 3% per cursus gaat naar onze impact pot, waarmee we bomen planten en doneren aan het educatiefonds. Het grootste deel wordt geïnvesteerd in effectieve marketing. Sluit je aan en verdien wat je verdient, terwijl we samen werken aan een betere wereld.

Word instructeur

Plaats jouw cursussen op het platform en maak impact!