Extra voordelig freelancers inhuren dankzij de MKB-Deal!

18 januari 2022

Goed nieuws voor bedrijven die extra voordelig een freelancer willen inhuren! Vanaf vandaag kunnen ondernemers gebruik maken van de MKB-Deal Digitalisering. Een initiatief van meerdere gemeenten* en MKB-Rotterdam Rijnmond om ondernemers te helpen digitaal vaardiger en weerbaarder te worden.

Wat houdt de “MKB-Deal Digitalisering” in?

Ondernemers gevestigd in de gemeenten Brielle, Goeree-Overflakkee, Hellevoetsluis, Hoeksche Waard, Nissewaard en Westvoorne kunnen nu gebruik maken van de MKB-Deal Digitalisering Zuid-Hollandse Delta*. Met een voucherregeling, coaching, webinars & masterclasses worden ondernemers geholpen om digitaal vaardiger en weerbaarder te worden. 

Voucherregeling

Zoekmachineoptimalisatie, cybersecurity of het inrichten van een webshop. Het zijn enkele voorbeelden van digitaliseringsvraagstukken waarmee ondernemers in de regio aan de slag kunnen. Een belangrijk onderdeel van de MKB-Deal is de voucherregeling. Ondernemers met een concreet idee of plan om met digitalisering aan de slag te gaan, kunnen deze aanvragen. Met de voucher wordt 50% van de totale kosten voor advies of uitvoering vergoed tot een maximum van € 2.000,-. Hierdoor zijn ondernemers vrij om de expertise in te schakelen die het beste bij het vraagstuk past.

Webinars & masterclasses

In de zes aangesloten gemeenten worden komende 2 jaar, vanuit de MKB-Deal, meerdere masterclasses en webinars georganiseerd. Hiermee geven ondernemers hun digitale kennis een boost. Daarnaast zullen ook best practices van collega-ondernemers veel inspiratie bieden. Door de lokale aanpak verwacht men veel ondernemers in de regio te bereiken.

Extra voordelig de perfecte freelancer inhuren?

Kom je in aanmerking voor deze actie en wil je er gebruik van maken? Wij helpen je graag met het vinden van de perfecte freelancers voor jouw digitaliseringsuitdagingen! Neem gerust contact met ons op of bezoek regiozhd.nl/mkbdeal voor meer informatie!

*De MKB-Deals zijn bestuurlijke afspraken tussen provincie, gemeenten en ondernemersverenigingen om het mkb met concrete projecten te ondersteunen. De MKB-Deal Digitalisering Zuid-Hollandse Delta is een samenwerking tussen de gemeente Brielle, Goeree-Overflakkee, Hellevoetsluis, Hoeksche Waard, Nissewaard en Westvoorne, de provincie Zuid Holland en ondernemersvereniging MKB Rotterdam Rijnmond.

4.2/5 - (4 stemmen)
© 2021 Bluelance. Alle rechten voorbehouden
Gemaakt door Zulu Solutions
phone-handsetmenu