Freelance marketeer inhuren?

Zoek je een freelance marketeer die snel inzetbaar is en over de nodige ervaring beschikt? Dan maak je een goede keus. Omdat freelance marketeers voor veel verschillende bedrijven werken, hebben ze kennis van alle facetten van (online) marketing. Die kennis levert jouw organisatie een hoop voordelen op.

 

Bluelance gaat voor jou op zoek naar de perfecte freelancer voor je organisatie. Wij zoeken kandidaten die hands-on en flexibel inzetbaar zijn. Daardoor is er geen inwerkperiode nodig en kan de samenwerking al binnen enkele dagen of weken worden gestart. Dat geldt voor samenwerkingen op de korte termijn, maar ook voor een langere periode.

 

Bluelance werft freelance marketeers in diverse disciplines, waaronder SEO, Google Ads en contentmarketing. Wij vinden daardoor altijd een marketeer die past bij jouw organisatie.

Flexibel

Onze freelancers zijn flexibel ingesteld. Ze hebben geen 9-tot-5-mentaliteit en zetten graag die extra stap om jouw projecten tot een succes te maken.

Efficiëntie

Onze freelancers gaan efficiënt en oplossingsgericht te werk. Ze begrijpen jouw prioriteiten en weten wat er van hen wordt verwacht.

Expertise

Onze freelancers werken voor diverse opdrachtgevers. Ze beschikken hierdoor over actuele inzichten die voor jouw bedrijf het verschil maken.

Waarom Bluelance?

Vind de beste marketeer voor jouw bedrijf

Nederland telt steeds meer freelancers. Dat is zeker in de IT en de creatieve sector het geval. Toch is het niet makkelijk de juiste freelancer te vinden voor je bedrijf. Integendeel zelfs. Een wervingsproces kost veel tijd en gaat gepaard met talloze uitdagingen. Als ondernemer heb je hier vaak te weinig tijd voor. Je wilt je bovendien het liefst richten op je core business: ondernemen. Daarom neemt Bluelance de werving en selectie van freelance marketeers graag voor je uit handen. Of het nu gaat om één interimmer of een volledig team aan marketeers, wij vinden een oplossing die bij jouw organisatie past.

  De 3 voordelen van een samenwerking met Bluelance:

  • Hoge ROI (return on investment)
  • De beste experts
  • Altijd een back-up freelancer

Zullen we kennismaken? ☕

Marketingspecialisten

Hieronder staan een aantal populaire specialismen binnen de marketing…

Content marketeer

T-shaped specialist

SEO specialist

SEA specialist

E-mail marketeer

Social media manager

Zo werkt het

Ben je helemaal overtuigd? Aan de hand van deze simpele stappen vinden we de juiste expert voor jouw bedrijf.

Intakegesprek

In een intakegesprek van 30 minuten nemen we jouw wensen door en stellen we een persona op.

Werving

Vervolgens gaan we met onze eigen zoektechnieken aan de slag om de juiste experts te vinden.

Selectie

Alle geschikte kandidaten nodigen wij uit voor een gesprek, screenen hen op betrouwbaarheid en selecteren vervolgens de beste kandidaten.

Presentatie

Gelukt! De juiste kandidaten zijn gevonden en kunnen voorgesteld worden.

Direct een freelance marketeer inhuren

Wil je een freelance marketeer inhuren voor jouw bedrijf? Dan gaat Bluelance graag voor je op zoek naar de beste kandidaat.

Laat hieronder je wensen achter en we nemen spoedig contact met je op.

  Waarom samenwerken met Bluelance?

  Out of the box aanpak

  Selim, Bluelance

  Bluelance staat voor het leveren van maatwerk en kwalitatieve kandidaten voor ambitieuze organisaties. Hierbij zetten wij graag onze creativiteit in om tot out of the box oplossingen te komen. Met een hele duidelijke missie en veel passie voor het vak, heeft Bluelance al veel vacatures mogen invullen. Ben jij de volgende?

  Garantie

  Is jouw freelancer niet in staat om de werkzaamheden uit te voeren? Bijvoorbeeld vanwege ziekte of een vakantie. Dan kun je altijd kosteloos een back-up freelancer inzetten.

  No cure, no pay

  Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Daarom hanteren we altijd een no cure, no pay model. Vragen? Neem contact op voor meer informatie over dit model.

  FAQ

  Het vinden van een freelancer kan van enkele uren tot aan maximaal een aantal dagen duren. Wij werven de freelancers, voeren een voorselectie uit, spreken hen via een korte call en presenteren zo snel mogelijk de beste freelancers. Dit proces duurt daarom hooguit een aantal dagen, maar dan ben je ervan gegarandeerd dat je met de beste freelancers in zee gaat.
  Heb je een oproep voor een freelance marketeer geplaatst en daar veel reacties op gekregen? Dan nemen we het selectieproces graag voor je uit handen. We gaan met alle kandidaten in gesprek en kiezen de beste freelancer
  De kosten voor het werven en selecteren van een freelance marketeer, hangen af van je wensen en behoeftes. Na een vrijblijvend intakegesprek stellen we daarom een maatwerk offerte voor je op. Zo weet je precies waar je financieel aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan.
  Ja, in veel gevallen is het aantrekken van een freelance marketeer voordeliger dan een marketeer in loondienst nemen. Dat komt omdat freelancers flexibel inzetbaar zijn voor zowel de korte als de lange termijn.

  Meer weten? Lees de meest gestelde vragen, neem contact met ons op of bekijk onze socials!

  Contact

  © 2022 Bluelance. Alle rechten voorbehouden