Freelance developer inhuren?

Zoek je een freelance developer om een website of applicatie te bouwen? Of ben je op zoek naar een software-architect of een debugger? Door te kiezen voor een freelance in-house developer houd je de kosten laag en kies je helemaal zelf hoe je de samenwerking inricht.

 

Bluelance werft freelancers voor klanten in alle denkbare sectoren. We kijken daarbij specifiek naar zzp’ers met een brede ervaring en inzetbaarheid. Zo weet je zeker dat ze jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen.

 

Of je nu een front end-developer, back-end developer, full-stack developer of software developer zoekt: Bluelance werft de perfecte kandidaat voor jouw organisatie.

Flexibel

Freelance developers zijn erg flexibel. Zij kennen vaak geen 9 tot 5 mentaliteit en streven ernaar om jouw project zo flexibel mogelijk af te ronden.

Efficiëntie

Freelance developers weten hoe je zo efficiënt mogelijk kunt werken. Bovendien betaal je bij deze flexibele krachten alleen voor de gewerkte uren.

Expertise

Freelance developers kunnen voor nieuwe inzichten zorgen binnen jouw bedrijf door hun voorgaande ervaringen bij andere organisaties.

Waarom Bluelance?

Vind de beste developer voor jouw bedrijf

In Nederland zijn er veel flexibele ontwikkelaars beschikbaar voor jouw wensen. Op het eerste gezicht lijkt het een makkelijke klus om het juiste talent te vinden voor jouw bedrijf. Echter wordt dat vaak onderschat. Het vinden van de juiste expert die precies bij jouw bedrijf past, is zeker een uitdaging en bovendien tijdrovend. Als drukke ondernemer ben je toch liever bezig met jouw core business, in plaats van het werven van flexibele krachten? Door de gehele werving en selectieproces bij Bluelance uit te besteden, kun jij je focussen op je core business… en doen wij de rest.

  De 3 voordelen van een samenwerking met Bluelance:

  • Hoge ROI (return on investment)
  • De beste experts
  • Altijd een back-up freelancer

Zullen we kennismaken? ☕

Developmentspecialisten

Hieronder staan een aantal populaire specialismen binnen de development…

Front-end developer

Back-end developer

IOS Developer

Software developer

Full-stack developer

Android developer

Zo werkt het

Ben je helemaal overtuigd? Aan de hand van deze simpele stappen vinden we de juiste expert voor jouw bedrijf.

Intakegesprek

In een intakegesprek van 30 minuten nemen we jouw wensen door en stellen we een persona op.

Werving

Vervolgens gaan we met onze eigen zoektechnieken aan de slag om de juiste experts te vinden.

Selectie

Alle geschikte kandidaten nodigen wij uit voor een gesprek, screenen hen op betrouwbaarheid en selecteren vervolgens de beste kandidaten.

Presentatie

Gelukt! De juiste kandidaten zijn gevonden en kunnen voorgesteld worden.

Direct een developer inhuren?

Wil je een freelance developer inhuren voor jouw bedrijf? Dan gaat Bluelance graag voor je op zoek naar de beste kandidaat.

Laat hieronder je wensen achter en we nemen spoedig contact met je op.

 

  Waarom samenwerken met Bluelance?

  Out of the box aanpak

  Selim, Bluelance

  Bluelance staat voor het leveren van maatwerk en kwalitatieve kandidaten voor ambitieuze organisaties. Hierbij zetten wij graag onze creativiteit in om tot out of the box oplossingen te komen. Met een hele duidelijke missie en veel passie voor het vak, heeft Bluelance al veel vacatures mogen invullen. Ben jij de volgende?

  Garantie

  Is jouw freelancer niet in staat om de werkzaamheden uit te voeren? Bijvoorbeeld vanwege ziekte of een vakantie. Dan kun je altijd kosteloos een back-up freelancer inzetten.

  No cure, no pay

  Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Daarom hanteren we altijd een no cure, no pay model. Vragen? Neem contact op voor meer informatie over dit model.

  FAQ

  Het vinden van een freelancer kan van enkele uren tot aan maximaal een aantal dagen duren. Wij werven de freelancers, voeren een voorselectie uit, spreken hen via een korte call en presenteren zo snel mogelijk de beste freelancers. Dit proces duurt daarom hooguit een aantal dagen, maar dan ben je ervan gegarandeerd dat je met de beste freelancers in zee gaat.
  Heb je een oproep voor een freelance developer geplaatst en daar veel reacties op gekregen? Dan nemen we het selectieproces graag voor je uit handen. We gaan met alle kandidaten in gesprek en kiezen de beste freelancer.
  De kosten voor het werven en selecteren van een freelance developer, hangen af van jouw wensen en behoeftes. Na een vrijblijvend intakegesprek stellen we daarom een maatwerk offerte voor je op. Zo weet je precies waar je financieel aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan.
  Ja, in veel gevallen is het aantrekken van een freelance developer voordeliger dan een programmeur in loondienst nemen. Dat komt omdat freelancers flexibel inzetbaar zijn voor zowel de korte als de lange termijn.

  Meer weten? Lees de meest gestelde vragen, neem contact met ons op of bekijk onze socials!

  Contact

  © 2022 Bluelance. Alle rechten voorbehouden