De meest gestelde vragen

Op deze FAQ-pagina vindt je antwoorden op de meest gestelde vragen over Bluelance.
Wat zijn de voordelen van freelancers in vergelijking met werknemers
Een freelancer inhuren heeft veel voordelen. Hieronder zetten we de belangrijkste op een rij:

• Freelancers zijn echte specialisten in hun vakgebied.
• Eenvoudige administratie
• Veel freelancers werken op afstand. Extra werkruimte is hierdoor niet vereist.
Hoe werkt Bluelance?
Stel dat je op zoek bent naar een freelancer. Waar begin je dan? Met Bluelance bellen of mailen natuurlijk! We bespreken vrij snel en persoonlijk je wensen door, stellen een analyse en persona op, waarna we gelijk voor je aan de slag gaan. Vanaf dit moment kun je zorgeloos achteroverleunen of verder werken aan je core business, terwijl wij voor je op zoek gaan. Na de juiste kandidaten gevonden, gescreend en gesproken te hebben, presenteren we hen aan je. In deze fase bepaal je of deze freelancers voldoen aan je wensen. Zo ja, kun je gelijk met hen aan de slag. Zo niet, gaan we nogmaals op zoek. We gaan door totdat de perfecte match tot stand is gebracht. Nadat je verbonden bent met de juiste freelancers spelen wij geen rol meer binnen de constructie. Je zit dus niet onnodig vast aan een bureau, maar bent altijd welkom om contact op te nemen voor gratis deskundig advies m.b.t. freelancers. Zo zorgen wij ervoor dat alle partijen met een grote glimlach aan de slag kunnen. En dat allemaal binnen een kort tijdsbestek.
Welke freelancers kun je inhuren via Bluelance
Je bent bij ons van harte welkom voor elke wens rondom freelancers. Echter zijn wij gespecialiseerd in de marketing, design, development, communicatie en mediasector.
Waarom Bluelance?
Gefeliciteerd! Je bent als opdrachtgever op zoek naar een flexibele schil binnen je organisatie. Je wilt aan de slag met een freelancer, maar waar begin je eigenlijk? En hoe vind je de perfecte freelancer voor jouw opdracht of wens? Dit klinkt misschien heel simpel, maar inmiddels zijn er meer dan 1 miljoen freelancers actief werkzaam in Nederland. Dit maakt het een lastige klus om de juiste te vinden. Want, de tijden van “hey, wie kent een freelancer” roepen op kantoor is echt verleden tijd. Wij gaan voor een innovatieve, persoonlijke en betrouwbare aanpak. Een aanpak dat opdrachtgevers in contact brengt met precies de juiste freelancers waar je naar op zoek bent. Freelancers die echt het verschil maken binnen jouw organisatie.
Je kunt ons bereiken op
Maandag
09:00 - 20:00
Dinsdag
09:00 - 20:00
Woensdag
09:00 - 20:00
Donderdag
09:00 - 20:00
Vrijdag
09:00 - 20:00
Zaterdag
10:00 - 20:00
Zondag
12:00 - 17:00
© 2021 Bluelance. Alle rechten voorbehouden
Gemaakt door Zulu Solutions
phone-handsetmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram