Onze diensten

Ervaar de diensten van Bluelance die echt het verschil maken

Freelance bemiddeling voor de lange termijn

Wil je jouw team versterken met ervaren experts voor de lange termijn? Dat kan bij ons! In een korte meeting maken we graag kennis met jou en je organisatie. Vervolgens stellen we op wat je exacte wensen zijn en hoe we je optimaal van dienst kunnen zijn. Als de geschikte freelancers gevonden zijn presenteren we hen graag aan je. Bij enthousiaste feedback brengen we jullie op een leuke, persoonlijke manier met elkaar in contact en kan de samenwerking beginnen! Zo bespaar je als opdrachtgever  veel tijd met de zoektocht en boek je maximaal resultaat.

Eenmalige freelance bemiddeling

Wil je een eenmalige samenwerking aangaan met bijvoorbeeld een freelance fotograaf of designer? Dat kan! We brengen je ook graag in contact met de perfecte freelancer voor de korte termijn. In een korte meeting, per mail of telefonisch maken we graag kennis met je, stellen je wensen op en gaan we graag voor je aan de slag. Als de geschikte freelancers gevonden zijn presenteren we hen graag aan je. Bij enthousiaste feedback brengen we jullie op een leuke, persoonlijke manier met elkaar in contact en kan de samenwerking beginnen!

Freelancers verbinden aan de leukste opdrachtgevers

Ben jij als freelancer, zzp’er of ondernemer toe aan nieuwe opdrachtgevers? We brengen je graag onder de aandacht bij opdrachtgevers die hard op zoek zijn naar nieuw talent. Ben je werkzaam in de marketing, design, development, media en communicatie? Neem dan snel contact met ons op!
© 2021 Bluelance. Alle rechten voorbehouden
Gemaakt door Zulu Solutions
phone-handsetmenu