-43%

Webinar opname: “Winnend Onderhandelen Als Freelancer”

download-4
Rob Van der Weide
Laatst bijgewerkt op juli 25, 2023
0 personen hebben deze cursus gevolgd

Over deze cursus

Ben je als freelancer op zoek naar manieren om beter te onderhandelen en het maximale uit jouw deals te halen?  In deze webinar opname, geleid door niemand minder dan Rob van der Weide, leer je alles wat je moet weten om succesvol te onderhandelen als freelancer.

Onderhandelen is een essentiële vaardigheid in het leven van elke freelancer. Of het nu gaat om het bepalen van jouw uurtarief, het afsluiten van nieuwe projecten, of het onderhandelen over contractvoorwaarden, het vermogen om effectief te onderhandelen is cruciaal voor het behalen van succes in jouw freelancecarrière.

Deze webinar opname is een absolute aanrader voor alle freelancers die hun onderhandelingsvaardigheden willen verbeteren en meer succes willen behalen in hun zakelijke transacties. Of je nu net begint als freelancer of al enige tijd ervaring hebt, deze cursus biedt waardevolle inzichten en praktische tips die je direct kunt toepassen.

Wacht niet langer en schrijf je vandaag nog in voor deze webinar opname. Voor slechts €19,99 krijg je toegang tot een schat aan kennis en tools die je zullen helpen om winnend te onderhandelen als freelancer.

En het aller mooiste? Als je na afloop de volledige cursus aanschaft, is deze webinar VOLLEDIG GRATIS.

Zet de volgende stap in jouw freelancecarrière en meld je nu aan!

Inhoud

3 Lessen35m

Introductie

Welkom

Webinar Opname

Cadeau

Instructeur:

Rob Van der Weide

Trainer

0/5
1 Cursus
0 Reviews
0 Studenten
Meer informatie

Laat een review achter

Branding 101 voor creatieve freelancers (6)

 19,99 34,95

43% korting
Moeilijkheidsgraad
Alle niveaus
Duur 35 Minuten
Aantal lessen
3 lessen
Categorie
Taal
Nederlands